Eat Me!

Ontdek In Dit Handig Receptenboek Hoe Je Zonder Kopzorgen Heerlijke Maaltijden Kan Bereiden En Die  Bovendien Vrij Zijn Van Voedselallergenen

 

 

Hallo, ik ben Viktor alias Viktorian the Barbarian…waarvan die bijnaam? Sinds jongsaf aan at ik gretig alles wat mijn pad kruiste.

Nu bIMGP1000ijna 15 jaar ben ik bezig met gezondheid, fitness, voeding, superfoods en supplementen. Door vallen en opstaan heb ik heel wat geleerd en ontdekt, maar heel wat informatie ben ik meer gaan toepassen door de internationale opleidingen.

Ik ontdekte zo dat een gezond maag- en darmsysteem enorm belangrijk voor je is. Het is één van de structuren in je lichaam die bepaald hoe gezond en hoe oud je bent, heeft een invloed op je gemoed, houd je immuunsysteem sterk (of zwak),…

Door deze informatie toe te passen, kwam ik er achter dat ikzelf net als mijn kinderen (2 dochtertjes) ook voedselintoleranties hadden.

We merkten dat onze twee dochters regelmatig maag- en darmklachten hadden en ik wist ondertussen dat bij mij ook niet alles 100% ok was. Wanneer je gezond eet en veel sport en toch regelmatig ziek bent, scheelt er iets, nietwaar…

 

Verschillende testen bevestigden onze vermoedens en we  waren genoodzaakt voor onze gezondheid nu en later om anders te gaan eten….

Mijn vrouw kreeg eerst even een CRISISMOMENT…!

Want wat doe je dan?

 

Toegegeven in het  begin was het echt wel zoeken en veel uitproberen, maar door mijn kennis en Gitte haar ongebreidelde creativiteit in de keuken werden onze maaltijden een groter feest dan voordien!

We kregen het ene compliment na het andere over onze maaltijden, tussendoortjes, …

Ook kregen we in onze vriendenkring en daarbuiten steeds vaker te horen dat we niet de enigen waren die moesten oppassen met bepaalde voedingsstoffen.  Toen besloten we om onze populairste gerechten samen te bundelen om zo mensen als jij of jouw gezin, familie, vriendenkring te helpen.

MAAR misschien heb je helemaal niets te klagen en kan jij alles eten, nog beter! Dan heb je met dit receptenboek weer heel wat nieuwe inspiratie om lekkere, voedzame en volledig nieuwe gerechten klaar te maken.

We nemen je graag mee om deze overheerlijke gerechten uit te proberen.

paperbackbookstanding 3D

Dit is jouw EHBI

Eerste Hulp Bij Intoleranties

 

Klinken volgende uitdagingen bekend in de oren:

• Je hoort van je arts dat jij of je man/vrouw en/of kids 1 of meerdere voedselintoleranties heeft en je de dagdagelijkse voeding volledig moet omgooien en de moed zakt je in de schoenen…

• Je beslist om gezonder te gaan leven en eten maar je weet niet waar en hoe te beginnen…

• Je keer op keer door de zeur-momenten aan tafel moet en het zinnetje: “je moet gezond eten, dat is goed voor jou” beu bent omdat je steevast bèèèèèè hoort als de kids het woord “gezond” horen…

• Je wilt een heerlijk en gezond gerechtje voorschotelen maar je inspiratie is zoek…
• Je bent bang om bepaalde voor jou onbekende ingrediënten te gebruiken en daarom begin je er liever niet aan…

LINK

Grijp nu je kans en start vol enthousiasme met: [EAT ME]! i’m healthy & delicious!

Tips en inspiratie voor ontbijt, lunch, tussendoortjes, avondmaaltijd en ook zoetigheden!

• Bovendien wordt bij elk recept allergie/intolerantie-info meegegeven d.m.v. icoontjes: koemelkvrij, glutenvrij, kippen-ei-vrij én er worden eventuele alternatieven meegegeven.
• Naast deze info worden ook een aantal top-ingrediënten op een rijtje gezet met hun gezonde eigenschappen.
• Wellicht maakt dit receptenboekje je start gemakkelijker en zet dit je ertoe aan om je nieuwe eetgewoonten optimistisch verder te zetten!

Voor slechts 7,97 € is dit receptenboekje van jou! Koop het nu en verras je gasten met een gezond en verrukkelijk eindejaarsmenu!

paperbackbookstanding 3D

Klik hier om “[EAT ME!]” te downloaden! link

PS: Heb je er al eens aan gedacht om “[EAT ME!]” als kerstsurprise te geven aan één van je dierbaren en hen ook te helpen met een gezonde nieuwe start in 2014? Geef hen dit heerlijke cadeau nu! LINK

Je krijgt nu alvast een gratis voorproevertje!

Chocoladetaart GLUTENVRIJ!

Benodigdheden:

5 eieren, gescheiden

200 gram amandelmeel

200 gram pure chocolade

200 gram boter

200 gram rietsuiker

chocoladetaartBereiding:

Laat de chocolade en boter samen smelten au-bain-marie

Meng de eigelen, rietsuiker en amandelmeel

Voeg gesmolten boter/chocolademassa toe

Klop de eiwitten en roer zachtjes erdoor

Giet in taartvorm en bak 45 minuten op 175 graden.

 

Je kan de boter vervangen door 200 gr geitenboter of 100 gr geitenboter + 60 gr kokosolie

Het is nu aan jou!

Plaats Nu Je Bestelling!

Geen comments aanwezig.