Over Viktor

Hé, ik stel me even voor! 

Mijn volledige naam is Viktor de Vries,  getrouwd met mijn TOP(vrouw) Gitte, trotse papa van 2 prachtige dochters: Juna Fee en Laïs Mai.


Kruibeke is mijn uitvalsbasis, dicht bij Antwerpen waar ik grotendeels opgroeide, en vlakbij mijn geboortestad Sint Niklaas.

Al heel min leven ben ik één of andere vorm van sport of beweging aan het doen. Volgens de verhalen van mijn ouders begon dit reeds in de kleuterklassen waar ik een vaste speelkameraad had om mee te ravotten.

Al van jongs af aan  beoefende ik verschillende sporten soms in clubverband,  gewoon met vrienden of alleen. Een ruime variatie van turnen tot basketbal en mountainbiken.

Vanaf mijn vierde middelbaar ben ik naar de sportschool gegaan waar ik to 9 uur sport kreeg per week! SUPER!

Anatomie, fysiologie en allerhande vakken over het menselijk lichaam hebben me er toe gebracht om verder te gaan in traingsleer. Op de Karel de Grote hogeschool studeerde ik regentaat Lichamelijke Opvoeding en bewegingsrecreatie. De echte bruikbare info inzake fitness heb ik voor het grootste deel geleerd in de praktijk, op de werkvloer.  AL vanaf mijn vijfiende kluste ik bij en ook tijdens mijn tijd op de hogeschool, ging ik aan de slag als trainer voor een fitnesscentrum.

Intern genoot ik tijdens mijn loopbaan bij verschillende centra  opleidingen om bepaalde lessen te geven.  Voor een doorgedreven opleiding ben ik bij AFN, nu EFAA, belandt om mijn certificaten als personal trainer te behalen.

Sindsdien ben ik me steeds verder blijven bekwamen, dit door verschillende opleidingen  in Europa en Amerika.

En ook hier blijf ik steeds mee door gaan, stilstand is immers achteruit gaan…

Ik zie het als mijn taak om zo veel mogelijk mensen te helpen om op een efficiënte manier aan sport/fitness te doen, d.w.z. dat we maximum resultaat garanderen in de kortst mogelijke tijd. Tijd is tegenwoordig nog kostbaarder dan geld. We zoeken steeds nieuwe trainingsmethoden die niet alleen vernieuwend zijn, maar ook echte resultaten geven.

Eindelijk die platte buik waar je al zo lang voor vecht; of wil je vooral vet verbranden  en je spiermassa opbouwen?

We zorgen voor een aangepast programma! Het is aan jou om de eerste stap te zetten!

Ga naar de ‘personal training’ pagina en vul daar je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk!

Indien je een sterker, fitter en gezonder persoon wil worden (of blijven), maar geen zin meer hebt om 10 uur per week op een loopband of crosstrainer te staan of ben je het beu om dezelfde reeks toestellen week in en uit af te werken (zonder resultaat) dan ben hier aan het juiste adres om je fysiek te transformeren!

Guiding You To a Strong and Healthy Lifestyle!

Viktor de Vries